Guiding sommer 2024

Setergrotta – the full experience : 2-timers tur for hele familien i store og små rom inne i grotta. Her får man sett store haller, en underjordisk elv og trange marmorganger. Denne er tilgjengelig en gang daglig gjennom hele sesongen.

Pris i sesong: 580kr for voksne, 400kr for barn under 12 år. For turer utenfor sesong avtales pris ved bestilling.

Setergrotta – highlights: 1,5 timers tur for hele familien gjennom store og små rom inne i grotta. Turen gjøres noe kortere da vi ser at også dette er et tilbud som etterspørres av flere av våre gjester.

Pris i sesong: 520kr for voksne – 350kr for barn under 12 år. Denne turen gjennomføres ikke utenfor høysesongen.

Lengre turer: På forespørsel kan vi arrangere lengre turer eller skreddersydde turer med matservering eller kulturinnslag for grupper. Ta kontakt for å høre om tilgjengelighet og pris. Vi tar forbehold om at vi har kapasitet. Ikke egnet for små barn under 5 år.

Turen forhåndsbookes her (bookingen åpnes i ny fane).

Vi har kiosk på stedet og kan, om nødvendig, ta imot bookinger på stedet hvis ledig kapasitet. Betaling med bankkort eller vipps.

På en guidet tur får deltagerne låne hjelm, hodelykt, knebeskyttere og kjeledress. Vi anbefaler at man har med seg godt fottøy (fjellsko eller kraftige joggesko) og ullundertøy eller noe annet under kjeledressen for ikke å bli kalde. Tynne hansker er også lurt (kan kjøpes av oss).

Det anbefales å reservere plass på forhånd.

Turer utenfor sesong eller ordinær turkalender kan avtales. Da kontakter du:

post@krokstrand.as eller mob +47 96925940 (send gjerne SMS)

Berghaller, marmor og en underjordisk elv

Guiden tar deg med på en rundtur på ca. 2 timer. Den starter fra utstyrsbua ved veien der du får utlevert kjeledress, hjelm og lykt. Det er 500 meter å gå gjennom skogen bort til grotta. Inngangen kalles Resakjelen og er voldsom! Inne i grotta får du oppleve jettegryter, store berghaller, is- og kalkformasjoner, marmorganger og en underjordisk elv.

Firmatur eller blåtur

Vi kan arrangere turer for firma eller vennegjenger utenfor sesong. For mulighet for tur og eventuell pris; ta kontakt med oss på post@krokstrand.as eller tlf: +4796925940.

Setergrotta ønsker å ta et solid ansvar for naturen som vi bruker i det daglige. Vi har et hovedfokus på miljøvern og sikkerhet i vår drift!

Sportslig og spennende opplevelse

Grotteturen er litt fysisk krevende, men tidligere erfaring er ikke nødvendig. Deltagerne bør være i god form, friluftsfolk som turgåere eller syklister vil sette pris på denne spesielle opplevelsen. Guidene har god opplæring og deler sine kunnskaper med deg. Grotteturen blir også en lærerik opplevelse!