Guiding sommer 2023

Sommersesongen er nå åpnet for booking!

Pris for voksne kr 550.-, barn til og med 12 år kr 375.- .
Turen forhåndsbookes online i skjemaet til høyre.

Vi har kiosk på stedet og kan, om nødvendig, ta imot bookinger på stedet hvis ledig kapasitet. Betaling med bankkort eller vipps foretrekkes, vi har begrenset med vekslepenger.

På en guidet tur får deltagerne hjelm, hodelykt og kjeledress.
Vi anbefaler at man har med seg godt fottøy (fjellsko eller kraftige joggesko) og ullundertøy eller noe annet under kjeledressen for ikke å bli kalde. Tynne hansker er også lurt.

Det anbefales å reservere plass på forhånd.

Turer utenfor sesong eller ordinær turkalender kan avtales. Da kontakter du:

info@setergrotta.no eller mob +47 96925940/ +47 95974497.

Berghaller, marmor og en underjordisk elv

Guiden tar deg med på en rundtur på ca. 2 timer. Den starter fra utstyrsbua ved vegen, der får du utlevert kjeledress, hjelm og lykt. Det er 500 m å gå gjennom skogen bort til grotta. Inngangen kalles Resakjelen og er voldsom! Inne i grotta får du oppleve jettegryter, store berghaller, is- og kalkformasjoner, marmor-ganger og en underjordisk elv.

Firmatur eller blåtur

Vi kan arrangere turer for firma eller vennegjenger utenfor sesong. For mulighet for tur og eventuell pris; ta kontakt med oss på info@setergrotta.no eller tlf: +4796925940.

Setergrotta er sertifisert som Miljøfyrtårn siden 2022 og ønsker å ta et solid ansvar for naturen som vi bruker i det daglige. Vi har et hovedfokus på miljøvern og sikkerhet i vår drift!

Sportslig og spennende opplevelse

Grotteturen er litt fysisk krevende, men tidligere erfaring er ikke nødvendig. Deltagerne bør være i god form, friluftsfolk som turgåere eller syklister vil sette pris på denne spesielle opplevelsen. Guidene har god opplæring og deler sine kunnskaper med deg. Grotteturen blir også en lærerik opplevelse!